Over Mij

Hallo, ik ben Steven en dit is dus mijn blog. Maar dat had je al kunnen opmaken uit de naam van de website, “Steven Blogt”. Mocht je die conclusie zelf nog niet gemaakt hebben dan weet je dat dus bij deze.

Normaal is zo’n “Over mijzelf” pagina de ideale plaats om op een saai toontje te vertellen over mijzelf en mijn job dan wel mijn hobby en redenen op te lijsten waarom je me geweldig en geloofwaardig moet vinden, maar daar heb ik geen zin in. Vind je het allemaal onzin wat op deze blog staat, dan is dat prima. Wil je meteen mijn nieuwe boek “Steven Blogt: Het Boek” kopen dan moet je helaas nog een aantal jaartjes wachten.

Als ik een label op deze blog moet plakken, dan is het een blog waar dagelijkse gebeurtenissen gemixt worden met een dosis humor en een snuifje fictie. Een soort van digitaal schriftje voor korte verhaaltjes als je wilt.

Wil je meer weten over wie ik ben, hoe oud ik ben of waar ik rijkelijk voor betaald word in het “echte” leven, dan mag je een dosis verbeeldingskracht gebruiken. Verzin zelf maar een haarkleur, lichaamstype en favoriete biersmaak, dat is meer dan fair nadat ik alle blog posts heb verzonnen.

Met vriendelijke groet,

Steven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *